Σχετικά με την εταιρεία μας!


Η Εταιρεία ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΖΗΣΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1983. Εδρεύει στους ιδιόκτητους χώρους της, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αλκινόης 3.

Ο ιδρυτής της και μέντορας της επιχείρησης, Γρηγόρης Ευσταθίου, βρίσκεται στον φωτογραφικό χώρο από το 1964. Η Εταιρεία έχει βασίσει την σχεδόν τριαντάχρονη ανοδική πορεία της, στην πολυετή εμπειρία του.

Ασχολείται μόνο, με εισαγωγές αμιγώς φωτογραφικών ειδών και εμπόριο, ξεκινώντας το 1983 από τα flash, studio flash, studio εξοπλισμό. Αναζητά τους κατασκευαστές που έχουν άριστη ποιότητα, νέες τεχνολογίες και τις καλύτερες τιμές και αφού ελέγξει το προϊόν, κάτω από όλες τις συνθήκες, το διαθέτει στην αγορά.

Είναι επανδρωμένη με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, πρόθυμο να στήσει, να συμπληρώσει ή να οργανώσει από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο Studio. Θέτετε τις ανάγκες σας, έχουμε τις λύσεις. Ποιοτικά και οικονομικά

Συνεργασίες και προμηθευτές
Από το 1986 είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PENTACON Γερμανίας. Η PRAKTICA, θυγατρική της PENTACON, με έτος ίδρυσης το 1949, διαθέτει σήμερα ψηφιακές & film μηχανές, ψηφιακές κορνίζες, βιντεοκάμερες, κιάλια & τηλεσκόπια, κάρτες μνήμης, USB reader / writer. Τα προϊόντα της PRAKTICA είναι άριστης κατασκευής αλλά αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι τα εξαίρετα οπτικά τους μέρη και το "after sale service"

Συνεργαζόμαστε με πολλούς Οίκους. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε σχεδόν όλες τις ανάγκες κάθε φωτογραφικού καταστήματος, με προϊόντα ποιοτικά και εγγυημένα, καθώς η προσεκτική επιλογή αυτών βασίζεται στην μακρόχρονη πείρα μας.


Σκοπός και στόχος μας παραμένει η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ακολουθώντας πάντα την σύγχρονη τεχνολογία και τάση της αγοράς.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε :

PENTACON : Φωτογραφικές μηχανές digital & film, Kυάλια, Tηλεσκόπια, Ψηφιακές Κορνίζες, Βιντεοκάμερες PRAKTICA & EXAKTA.

TΑMAX : Flash Eρασιτεχνικά, Eπαγγελματικά, Ψηφιακά Studio Flashes, Ραδιοσυχνότητες και Ψαλίδια φωτογραφιών όλων των μεγεθών, Studio Eξοπλισμός, Τσάντες Compact, Foto-Video, Eπαγγελματικές, Video Φωτιστικά, μεγάλη ποικιλία σε LED φωτισμό,  Επαγγελματικά Light Stand, Τρίποδα Επαγγελματικά Foto-Video, Eρασιτεχνικά, Επιτραπέζια Μονόποδα & Dolly, Αξεσουάρ

Φορτιστές για όλες τις Li-ion και ΑΑ μπαταρίες. Μπαταρίες

GadgetsΣας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στο site μας.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password